xucurruc

II Jornades “Sempre aprenent des dels sentiments”

Publicat en General per admin el 11 maig 2007

Ja hi són a punt.

Us esperem a totes i a tots a les II Jornades d’Educació Infantil que organitzen els grups de treball de l’MRP Escola d’Estiu Marina-Safor: Bolquers (0-3), Putxinel·li (3-6) i Xucurruc(3-6)

Ací (diptic.pdf) teniu el díptic, i a la dreta un enllaç per inscriure-vos electrònicament

El procediment és senzill: empleneu tots els camps del formulari, i premeu el botó d’enviar. Se us obrirà un correu electrònic preparat per enviar-nos-el a nosaltres, amb tota la informació que hem posat (és un formulari transparent). Si us sembla correcta la informació, envieu el correu i ja esteu inscrits.
Passeu pel banc i pagueu el que us corresponga (30€ la matricula general, 20€ per a estudiants i aturats, gratuït pels socis de l’escola d’estiu i 15 € si voleu dinar)
El dia 26 a partir de les 9 del matí, ja estarem a l’IES Gregori Maians. Ens porteu els dos documents (el correu-e i el resguard del banc) i formalitzeu la vostra matrícula.

És important que empleneu totes les dades per la certificació: tant des de la Conselleria com des de la Universitat, ens exigeixen totes les dades que us demanem.

Nosaltres les guardem a un fitxer segur i no en farem cap altre us que no siga la formalització de la matricula i les dades per la certificació.

Comments Off on II Jornades “Sempre aprenent des dels sentiments”

Els comentaris estan tancats.