xucurruc

Comencen les activitats de la XXV Escola d’Estiu.

Publicat en General per admin el 26 maig 2009

El proper dissabte, les companyes del grup Bolquers fan aquesta activitat:

30 DE MAIG, GRUP BOLQUERS , INFANTIL DE 0 A 3 ANYS
A LA BIBLIOTECA D’ALMOINES
DE 10 H. A LES 13:00 H.
“L’EDUCACIO INFANTIL AL SEGLE XXI”
A CÀRREC DE Mª JOSE DIEZ FERRANDIS

Els socis i sòcies de l’escola d’estiu tenen l’entrada gratuita. Les persones que desitgen assitir hauran de pagar 20 euros, el que els donarà dreta a assistir a les demés activitats organitzades per l’MRP Escola d’Estiu Marina-Safor (a les 9h30′ a la mateixa biblioteca)

També ja estan a punt les V Jornades de reflexió sobre Projectes de treball
Teniiu que passar per l’agència de viatges Entretés (Sant Francesc de Borja Nº 16 – 46701 Gandia Telf. 962876514 ) pel tema del viatge i l’hotel, i per l’ICE de la Universitat de Barcelona pel tema de la inscripció als cursos. En aquest enllaç trobareu la informació del curs i en aquest altre la informació sobre la matrícula (cal matricular-se amb factura per les ajudes individuals a la formació del professorat). Aquesta activitat està organitzada pel grupo de projectes del ICE de la Universitat de Barcelona, amb col·laboració de l’MRP Escola d’Estiu Marina-Safor, que en realitzarà alguna ponència.

Comments Off on Comencen les activitats de la XXV Escola d’Estiu.

Agendes infantils.

Publicat en General per admin el 24 maig 2009

Per fer-ne una previsió de les necessitats, les persones que necessiten agenda infantil pel proper curs, que envien un correu a grup@xucurruc.org

Comments Off on Agendes infantils.

Actualització bloc

Publicat en General per admin el 24 maig 2009

Després d’un període en que no hem penjat res al bloc per problemes tècnics, ara ja el tornem a tenir actiu.

Hem penjat les actes de les tres darreres reunions, i els corresponents anexos. Com sempre, us caldrà la contrassenya per entrar.

Hem actualitzat l’agenda, amb els ultims contactes i esdeveniments.

Hem actualitzat la web del llibre ser, fer, pensar, conviure,… corregint algunes errades que hi havia. De moment està traduida al castellà, francés, italià i euskera. Aviat estarà també en portugués/gallec. Per cert, aquest llibre l’acabem de reditar, doncs la primera edició ja s’ha exhaurit.

Comments Off on Actualització bloc