xucurruc

Tancament de curs

Publicat en General per admin el 29 maig 2011

La jornada del dissabte de Carrícola va ser molt interessant. Va ser un tancament de curs perfecte per un curs molt interessant i ple d’experiències.

Ens va agradar tant que vam decidir começar el proper curs també a Carricola.

Entre les propostes que vam acordar ahir, vam decidir publicar a la web la correcció del PC que vam elaborar el curs passat, en el que hem inclòs el treball per competències. El trobareu navegant per la dreta, a l’apartat de materials didàctics.

Per cert, ja us podeu matricular a l’escola d’estiu. Enguany també hem preparat una edició plena de propostes ben interessants. Visiteu la web del Centre Internacional de Gandia, i inscriviu-vos.

Comments Off on Tancament de curs

Carricola

Publicat en General per admin el 25 maig 2011

Per fi podem dir que es farà la jorrnada de convivència a Carrícola.

Serà el dissabte 28. Quedem a les 10 allí. Compartirem ciutat amb unes jornades organitzades des de la Politècnica.

Farem alguna de les rutes establertes (les que ens done temps). Dinarem, i després de dinar i de fer la xerradeta, cap a casa.

Les persones interessades que es posen en contacte amb nosaltres a través de grup@xucurruc.org

Comments Off on Carricola

CARRICOLA!!

Publicat en General per admin el 19 maig 2011

Com haureu pogut llegir a l’apunt anterior, la propera reunió s’havia de fer a Carricola el proper dissabte, 21 de maig.

Per questions meteorològiques, s’ajorna fins el dia 28.

Per si encara no estaveu decidits a venir, mireu aquesta web.

Només tingam clara la programació del dia (ha sofert alguns canvies respecte el que vam dir a la reunió) la publicarem ací.

Comments Off on CARRICOLA!!

Reunió del 12 de maig

Publicat en General per admin el 13 maig 2011

A la reunió d’ahir vam visionar i comentar un video molt interessant, en el que explica com son les escoles de NY i de Finlandia. El podeu veure ací.

La propera reunió, el 24 de maig, s’ha canviat de data. Es farà el dia 21, dissabte. Hem quedat per anar a passar un dia ludico-festiu a Carrícola, un poble de la Vall d’albaida en la que s’ha fet una important intervenció artística (podeu veure-ho ací)

Hem quedat a les 10 a Carricola, farem una o dues rutes (segons ens done el temps) i dinarem a les escoles velles.

Entre passegem per les muntanyes i valls, xerrarem de les nostres coses, fent un dia ben holístic. Si algú s’anima que avise, per fer-li part per dinar (pagarem a escot)

Comments Off on Reunió del 12 de maig