xucurruc

Informació sobre la II Jornada

Publicat en General per admin el 15 maig 2007

Per una errada, se’ns ha oblidat posar un telèfon de contacte per donar informació sobre la jornada.

Si necessiteu més informació, podeu cridar a l’escola de Montaverner, i preguntar per algú d’Infantil. El telèfon és 962297937 i us atendran de 12 a 14 h.

Si ja us heu inscrit, podeu enviar per fax la butlleta d’inscripció a aquest número: 962298625

Us esperem a totes i a tots.

Comments Off on Informació sobre la II Jornada

II Jornades “Sempre aprenent des dels sentiments”

Publicat en General per admin el 11 maig 2007

Ja hi són a punt.

Us esperem a totes i a tots a les II Jornades d’Educació Infantil que organitzen els grups de treball de l’MRP Escola d’Estiu Marina-Safor: Bolquers (0-3), Putxinel·li (3-6) i Xucurruc(3-6)

Ací (diptic.pdf) teniu el díptic, i a la dreta un enllaç per inscriure-vos electrònicament

El procediment és senzill: empleneu tots els camps del formulari, i premeu el botó d’enviar. Se us obrirà un correu electrònic preparat per enviar-nos-el a nosaltres, amb tota la informació que hem posat (és un formulari transparent). Si us sembla correcta la informació, envieu el correu i ja esteu inscrits.
Passeu pel banc i pagueu el que us corresponga (30€ la matricula general, 20€ per a estudiants i aturats, gratuït pels socis de l’escola d’estiu i 15 € si voleu dinar)
El dia 26 a partir de les 9 del matí, ja estarem a l’IES Gregori Maians. Ens porteu els dos documents (el correu-e i el resguard del banc) i formalitzeu la vostra matrícula.

És important que empleneu totes les dades per la certificació: tant des de la Conselleria com des de la Universitat, ens exigeixen totes les dades que us demanem.

Nosaltres les guardem a un fitxer segur i no en farem cap altre us que no siga la formalització de la matricula i les dades per la certificació.

Comments Off on II Jornades “Sempre aprenent des dels sentiments”