xucurruc

Els MRPs tornen al consell escolar

Publicat en General per admin el 19 febrer 2010
Comments Off on Els MRPs tornen al consell escolar

Els MRPs desapareixen del Consell Escolar

Publicat en General per admin el 5 febrer 2010
Com molts i moltes de vosaltres sabreu, en la nova proposta de composició del Consell Escolar Valencià feta pel Molt Honorable Conseller,   els MRPs desapareixen i perdem la nostra  representació (teníem un membre). Es tracta d’una maniobra més de l’administració educativa per tal de seguir passant el “rodillo” per damunt de la mínima dificultat i entrebanc que es puga presentar.  La majoria absoluta del PP ens està portant progressivament a la sostracció de la democràcia i de la partipació com a instrument de salut i benestar social. No podem seguir impassibles tolerant allò manifestament antidemocràtic i intolerable.
Us preguem que ens adheriu, tant com a entitats com individualment. Cliqueu en aquest enllaç i signeu el formulari.
Comments Off on Els MRPs desapareixen del Consell Escolar

Novetats

Publicat en General per admin el 2 febrer 2010

Ja està publicada l’acta de la reunió del 2 de febrer.

La propera intervenció del nostre grup serà al III Congrés de l’IEVA, els dies 12, 13 i 14 de març a l’Olleria. Presentarem una ponència i 3 comunicacións. Podeu inscriure-vos a aquesta web: http://www.ieva.info/congresIII.php , on hi trobareu tota la infromació del mateix.

Continuem definint les III Jornades. Portaran de títol: “Educació: la màgia que ens il·lusiona” i seran el 18 de setembre a Gandia. Anirem afegint informació conforme vaja produint-se.

Comments Off on Novetats