xucurruc

Novetat III Jornades

Publicat en General per admin el 22 abril 2010

Hem creat un correu per tal de facilitar-vos la informació sobre les III Jornades:

III.jornades.educacio.infantil@gmail.com

Tothom i totdon que vullga rebre les novetats  sobre les III Jornades, que ens envie un correu indicant-ho i el posarem a una llista de distribució amb la única finalitat de rebre informació sobre les III jornades.

Un cop acabades les jornades, esborrarem les vostres dades, a les que, en compliment de la llei de protecció de dades personals, podreu accedir, per tal de modificar-les o esborrar-les.

Comments Off on Novetat III Jornades

III Jornades: Eduació, el compromís que ens il·lusiona

Publicat en General per admin el 20 abril 2010

Estem treballant, conjuntament amb el grup Bolquers i el grup Putxinel·li, sobre les III Jornades d’Educació Ifantil.

Seran la continuació de les que es van fer a Teulada (2005 – Els reptes de l’educació del S XXI) i a Oliva (2007 – Sempre aprenent des dels sentiments).

Es realitzaran el dia 18 de setembre a la casa de la Marquesa de Gandia, i estaran avalades de la Universitat de València, a través del Centre internacional de Gandia (http://www.uv.es/cig/). Estem en tràmits per tal que es puguen validar com un crèdit de lliure elecció pels estudiants.

La matricula (hi ha places limitades) estarà oberta a través de la web del Centre Internacional de Gandia, entre els dies 1 i 17 de setembre (o fins que estiga completa la matricula)

A poc a poc us anirem explicant el contingut. Tan bon punt tingam enllestit el disseny gràfic de les mateixes o¡brirem una pàgina amb tota la informació. Us esperem.

Comments Off on III Jornades: Eduació, el compromís que ens il·lusiona

Acta d’abril

Publicat en General per admin el 20 abril 2010

Ja esta penjada l’acta del 20 d’abril, inclou informacions sobre l’escola d’estiu, el treball del PCC que estem fent i les III Jornades. Sols per a membres del grup de treball.

Comments Off on Acta d’abril