xucurruc

Canvi data reunió i més

Publicat en General per admin el 24 gener 2012

Per un error, vam posar la propera reunió de xucurruc el dia 25, dimecres, quan venia sent habitual fer-les dimarts o dijous.
Com que el dijous és el dia que estem dedicant a les manifestacions en defensa de l’escola pública, la propera reunió de xucurruc será dimarts 24.

Ens han enviat la web d’una associació d’activistes que impulsa la cura de la terra, l’ànima i la societat, sembrant utopies, recollint realitats”¦unint gent. Son Poc a Poc.Acaben  de fer una trobada d’Educació per la vida. Hi trobareu el vídeos amb xerrades de Satish Kumar, Fritjof Capra i Gunter Pauli, organitzada per aquesta associació en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats de les Illes Balears, celebrada en Pollença els dies 15 i 16 d’octubre del 2011. Impressionant. També ens han fet arribar els audios. Ací els teniu llestos per descarregar

Comments Off on Canvi data reunió i més

Els comentaris estan tancats.