xucurruc

Curs 2012-13

Publicat en General per admin el 4 setembre 2012

Bon dia, companyes i companys, i bon curs!!

 

Comencen les activitats del nostre grup de la manera que més ens agrada.

Un dinar a Orba, i una posterior visita a l’escola “Ojo de agua” i el seu magnífic edifici “projecte urobia“. Això serà el proper dimarts, dia 11 de setembre,  (aviseu per correu-e, a grup@xucurruc.org o per telèfon al restaurant per tenir en compte els comensals)

El restaurant es diu ” Cal Morell” esta a Orbeta, que és una pedanía d’Orba, al c/ d’enmig, 18. Tlf. 96 558 40 00.

Ja quedem més o menys l’hora per dinar (cap a les 15h per donar temps a la gent que puga arribar) . El preu del dinar será de 20 € + o – (Tres entrades per a tots igual, Plat principal, Postre , Café o infusió)

Un altre dinar a Carrícola, en el que acabarem d’enllestir el mandala que entre totes i tots hem confegit, i el deixarem instal·lat per formar part de Biodivers 2. Això serà el dimarts 18, a l’hora de dinar. (Aviseu per correu-e o telèfon per tenir en compte els comensals)

Ens veiem aviat. Enguany serà un any espectacular per Xucurruc

Comments Off on Curs 2012-13

Els comentaris estan tancats.