xucurruc

III Jornades: informació general

Publicat en General per admin el 25 agost 2010

Ja s’acosta la data assenyalada i començarem a publicar a la web les novetats que s’hi produeisquen.

Aquestes III Jornades estan organitzades, com les I i les II, pels grups Bolquers, Putxinel·li i Xucurruc de l’MRP Escola d’Estiu Marina-Safor.

En aquesta jornada, també ha col·laborat en la organització el Centre Internacional de Gandia

Ací teniu el diptic. L’hem enviat també per correu de superfície i us arribarà a les escoles els primers dies de setembre.

1.- Data: la jornada es realitzarà els dies 17 i 18 de setembre, divendres per la vesprada i dissabte pel matí. El divendres per la vesprada a les 4 començarà l’acreditació i recollida de material, i a les 5, els parlaments inaugurals.El dissabte acabarà al voltant de les 2.

2.- Lloc: es farà al saló d’actes de la Mancomunitat de Municipis de la Safor. Està a l’Avinguda de la República Argentina, 28. A Gandia. Ací teniu un mapa de situació.

p1020946

Si veniu en cotxe, tota l’avinguda és un parquing soterrani.

3.- Validesa: aquesta jornada està coorganitzada pel  Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València. En acabar la jornada els assitentes recolliran un certificat expedit per la universitat.

4.- Matrícula: A partir de l’1 de setembre, en aquesta web (del Centre Internacional de Gandia) s’obrirà un formulari de matrícula. Es tancarà el 14 de setembre o fins que s’esgoten les places.

Continuarem publicant més informació

Comments Off on III Jornades: informació general

Els comentaris estan tancats.