xucurruc

Els MRPs desapareixen del Consell Escolar

Publicat en General per admin el 5 febrer 2010
Com molts i moltes de vosaltres sabreu, en la nova proposta de composició del Consell Escolar Valencià feta pel Molt Honorable Conseller,   els MRPs desapareixen i perdem la nostra  representació (teníem un membre). Es tracta d’una maniobra més de l’administració educativa per tal de seguir passant el “rodillo” per damunt de la mínima dificultat i entrebanc que es puga presentar.  La majoria absoluta del PP ens està portant progressivament a la sostracció de la democràcia i de la partipació com a instrument de salut i benestar social. No podem seguir impassibles tolerant allò manifestament antidemocràtic i intolerable.
Us preguem que ens adheriu, tant com a entitats com individualment. Cliqueu en aquest enllaç i signeu el formulari.
Comments Off on Els MRPs desapareixen del Consell Escolar

Els comentaris estan tancats.