xucurruc

Comencen les activitats de la XXV Escola d’Estiu.

Publicat en General per admin el 26 maig 2009

El proper dissabte, les companyes del grup Bolquers fan aquesta activitat:

30 DE MAIG, GRUP BOLQUERS , INFANTIL DE 0 A 3 ANYS
A LA BIBLIOTECA D’ALMOINES
DE 10 H. A LES 13:00 H.
“L’EDUCACIO INFANTIL AL SEGLE XXI”
A CÀRREC DE Mª JOSE DIEZ FERRANDIS

Els socis i sòcies de l’escola d’estiu tenen l’entrada gratuita. Les persones que desitgen assitir hauran de pagar 20 euros, el que els donarà dreta a assistir a les demés activitats organitzades per l’MRP Escola d’Estiu Marina-Safor (a les 9h30′ a la mateixa biblioteca)

També ja estan a punt les V Jornades de reflexió sobre Projectes de treball
Teniiu que passar per l’agència de viatges Entretés (Sant Francesc de Borja Nº 16 – 46701 Gandia Telf. 962876514 ) pel tema del viatge i l’hotel, i per l’ICE de la Universitat de Barcelona pel tema de la inscripció als cursos. En aquest enllaç trobareu la informació del curs i en aquest altre la informació sobre la matrícula (cal matricular-se amb factura per les ajudes individuals a la formació del professorat). Aquesta activitat està organitzada pel grupo de projectes del ICE de la Universitat de Barcelona, amb col·laboració de l’MRP Escola d’Estiu Marina-Safor, que en realitzarà alguna ponència.

Comments Off on Comencen les activitats de la XXV Escola d’Estiu.

Els comentaris estan tancats.