xucurruc

El grup Xucurruc a Madrid

Publicat en General per admin el 2 desembre 2008

Els dies 28, 29 i 30 es va desenvolupar a Madrid un congrés organitzat per l’Associació Mundial d’Educadors Infantils (AMEI)
A aquest congrés, el grup Xucurruc va estar convidat a presentar una ponència: Desarrollando la Competència Lógica. Ací podeu veure un resum de tot el congrés.
ponencia2.jpg

Per a nosaltres, el més interessant va ser compartir un desdejú de treball amb Constance Kamii.
Aquesta dona, deixeble de Piaget, ha inspirat gran part dels nostres treball, i estar amb ella, comprovar la seua energia i la seua afabilitat, va ser un gran èxit. Li vam regalar el nostre llibre “El mundo a través de los números”, i va mostrar gran interés mentre li l’explicàvem.

kamii1.jpg kamii2.jpg

Una altra de les coses positives que ens enduem del congrés es comprovar l’alt nivell del nostre grup, si comparem les exposicions realitzades, i la quantitat de contactes que hem fet:
Volen vindre a visitar les nostres escoles des de Sevilla, San Sebastiàn i Barcelona, i ens han demanat que anem a presentar ponències des de Malaga, Saragossa i Gipuzcoa.

Vam aprofitar també per donar a conèixer a Madrid la ONG que acabem d’instituir: Mestres que fan escola. Pegueu-se una passejada per la web i feu-se socis

Un altre èxit pel nostre grup.

Comments Off on El grup Xucurruc a Madrid

Els comentaris estan tancats.